Документування пісенної спадщини українців в епоху цифровізації - Руснак, Ірина (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2025)
Рецензія на збірник: Єфремова, Л. (Ред., Ноти), & Єфремов, В. (Ноти) (2024). Тисяча пісень баби Єльки. Записи експедицій на Кіровоградщині під кер. С. Гречанюк. Вістка.