Літопис життя і творчості Бориса Грінченка. Рік 1884: Частина друга - Вірченко, Тетяна; Видайчук, Тетяна (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2025)
У цій частині літопису реконструйовано життя і діяльність Бориса Грінченка за квітень — грудень 1884 року.