МАСЛІТ: ПАРАЛІТЕРАТУРА ЧИ МИСТЕЦЬКИЙ ФЕНОМЕН? - Yeremenko, Olena (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2014)
(рецензія на монографію: Романенко О. Семіосфера української масової літератури: Текст. Читач. Епоха / Олена Романенко. – К.: Якубець А. В., 2014.– 362 с.)