ВІДТВОРЕННЯ ТРУДОВИХ ПРОЦЕСІВ У ПРОЗІ ІВАНА ЧЕНДЕЯ - Bojko, Viktoria V. (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2014)
У статті зосереджено увагу на зображенні трудових сільськогосподарських процесів та відтворенні селянського життя у прозі Івана Чендея. Висвітлено дихотомічний зв’язок − любов до землі й залежність від неї, аж до готовності скоїти злочин. Закцентовано, що трудові процеси у текстах Івана Чендея одивнені, перетворюються на екзотичне.