Українська література ХХ століття в полоні синкретизму - Oliinyk, Svitlana M. (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2013)
(рецензія на монографію: Єременко О.В. Міжродовий синкретизм в українській літературі ХХ ст.: [монографія] / О.В. Єременко. – Київ: Київ ун-т ім. Б. Грінченка, 2013. – 180 с.)