Феміністичне письмо у «По сліду Менерви» Софії Калезіч - Nicolic, Andrijana; Chaika-Lukovych, Ilona (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2019)
Рецензія на монографію: Калезіч, С. (2018). По сліду Мінерви. Проза чорногорських письменниць. Цетинє: FCJK.