Мовою літератури, науки та кулінарії - Romanenko, Olena (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2018)
Рецензія на монографію: Ковпік С. Поетика густативів (на матеріалі сучасної української прози) / Світлана Ковпік. – К.: ТОВ «НВП Інтерсервіс», 2018. – 150 с.