Карта пам’яті сучасної української літератури - Likhomanova, Natalia (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2018)
Рецензія на монографію: Пухонська О. Літературний вимір пам’яті / Оксана Пухонська. – Київ : Академвидав, 2018. – 304 с.