Українська еміграційна мемуарна проза в історико-літературному контексті - Cherkashyna, Tetiana (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2018)
Рецензія на монографію: Джигун Л. Художня рефлексія і жанрово-стильова специфіка української діаспорної мемуарної прози (ХХ — початок ХХІ століття). Хмельницький: Цюпак А.А., 2018.