ТВОРЧІСТЬ ЯК ДЖЕРЕЛО ВДОСКОНАЛЕННЯ СВІТУ - Nesteriak, Yurii (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2018)
Рецензія на монографію: Сардарян К. Г. Творчість Ірини Жиленко у контексті розвитку української літератури другої половини ХХ – початку ХХІ століття. Київ: Видавничий дім Дмитра Бураго, 2016. 392 с.