ПРОБЛЕМА ЖАНРОВИХ МОДИФІКАЦІЙ: СУЧАСНА РЕПРЕЗЕНТАЦІЯ - Brovko, Olena (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2017)
Рецензія на монографію: Бовсунівська Т. Жанрові модифікації сучасного роману / Тетяна Бовсунівська. – Харків : Діса плюс, 2015. – 368 с.