VIDERE MAJUS QUIDDAM - Rusnak, Iryna (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2017)
Рецензія на монографію: Соболь В. Українське бароко. Тексти і контексти. – Warszawa: Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego, 2015. – 382 с.