УРБАНІСТИЧНІ ТА АКСІОЛОГІЧНІ ДОМІНАНТИ У РОМАНІ СЕРГІЯ ЖАДАНА «ДЕПЕШ МОД» - Babenko, Anastacia (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2017)
У статті розглянуто особливості авторської інтерпретації образної та аксіологічної системи; дослідження цього сегменту національного літературного простору є надзвичайно актуальним, враховуючи досить однобокий та несистемний підхід до аналізу роману Сергія Жадана «Депеш Мод»; проаналізовано становлення та розвиток особистості в постчорнобильських умовах.