УКРАЇНА – БАТЬКІВЩИНА, А НЕ ТЕРИТОРІЯ - Virchenko, Tetiana (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2016)
Рецензія на монографію: Горболіс Л. М. «Чужина: коди інтерпретації» : монографія / Лариса Михайлівна Горболіс. – Суми : Мрія, 2016. – 176 с.