БРОНІСЛАВА ВОЛКОВА. СМЕРТЬ ЯК СЕМІОТИЧНА ПОДІЯ: МАХА, НЄМЦОВА, НЕРУДА, ГРАБАЛ І КУНДЕРА - Klichak, Halyna (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2016)
Переклад із чеської та коментарі Галини Клічак Перекладено за виданням: Bronislava Volková. Smrt jako sémiotická událost: Mácha, Němcová, Neruda, Hrabal a Kundera // Česká literatura. – Roč. 54, Čís. 6 (PROSINEC 2006), pp. 19-30.