KULTURA UKRAIŃSKA, WIDZIANA PRZEZ GRANICĘ CZYLI ODKRYWANIE OBSZARÓW NIEWIEDZY - Kolarzowa, Romana (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2016)
Рецензія на монографію: Ковальчук Н. Д. Символічні структури етнокультурного процесу в Україні / Ковальчук Н. Д. – К.: НАКККіМ, 2012. – 262 с.