ЮЛІЯ КРИСТЕВА. ЧИТАТИ БІБЛІЮ - Lutsiuk, Mykola (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2016)
Переклад із французької Миколи Луцюка Перекладено за виданням: Julia Kristeva – Esprit No. 69 (9) (Septembre 1982) – pp. 143-152. Примітки залишено такими, як їх подано в оригінальному тексті. Цитування Біблії подане за українським перекладом під орудою І. Хоменка: Святе Письмо Старого та Нового Завіту. – Рим: Verbo Divino, 1988.