TOLLE, LEGE!, АБО ДЕ ХОВАЄТЬСЯ СЛОВО - Vyshnytska, Yuliya (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2015)
Рецензія на монографію: Гальчук О. В. «…Не минає міт!»: Античний текст у поетичному просторі українського модернізму 1920–1930-х років: монографія / Оксана Василівна Гальчук. – Чернівці: Книги-XXI, 2013. – 552 с.