ЧАЮВАННЯ З МЕДУЗОЮ ГОРГОНОЮ, або ПРО ВИВЧЕННЯ ВИВЧЕННЯ ТЕОРІЇ ЛІТЕРАТУРИ - Yeremenko, Olena (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2015)
Рецензія на навчальний посібник: Сінченко О. Комунікативні стратегії в теорії літератури: автор, текст, читач / Олексій Сінченко. – Київ : Логос, 2015. – 170 с.