ПОЕЗІЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ В ОРБІТІ МІФУ - Polishchuk, Yaroslav (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2015)
Рецензія на монографію: Левченко Г. Міф проти історії: Семіосфера лірики Лесі Українки / Галина Левченко. – Київ: Академвидав, 2013. – 332 с. – (Серія «Монограф»).