HOMO SACREDOS: МІЖ САКРАЛЬНИМ І ПРОФАННИМ (ЦЕРКВА ТА ЇЇ ДІЯЧІ В ХУДОЖНЬОМУ ДИСКУРСІ) - Brovko, Olena (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2015)
Рецензія на монографію: Приліпко І. Духовенство в українській прозі ХІХ – початку ХХІ століть: художня рецепція та інтерпретація / Ірина Приліпко. – Київ: Логос, 2014. – 482 с.