УКРАЇНСЬКА СПОГАДОВА ЛІТЕРАТУРА ХХ СТОЛІТТЯ: ЕВОЛЮЦІЯ, ПОЕТИКА, ЖАНРИ - Brovko, Olena (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2015)
(рецензія на монографію: Черкашина Т. Ю. Мемуарно-автобіографічна проза ХХ століття: українська візія : Монографія / Т. Ю. Черкашина ; за наук. ред. О. А. Галича. – Х. : Факт, 2014. – 380 с.)