ДО ТАЄМНИЦЬ СЛОВА - Polishchuk, Yaroslav (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2015)
(рецензія на науково-культурологічне видання: Микола Сулятицький. Горить золотослова пектораль (літературознавство, театрознавство, культурологія, громадсько-політична есеїстика): Науково-культурологічне видання. – Івано-Франківськ, 2014. – 288 с.)