ДИСКУРС НАРОДНИЦТВА В ЕПІСТОЛЯРІЇ БОРИСА ГРІНЧЕНКА - Pohrebniak, Inga (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2014)
У статті проаналізовано головні концепти народництва в епістолярії Бориса Грінченка, визначено домінантну складову листів означеної проблеми. Визначено дискурсивні лакуни епістолярної комунікації, зміну поглядів, емоційну складову.