«ЧИ ВЖЕ НЕ ПОРА...» - Vaskiv, Mykola (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2014)
(рецензія на роман: Горбатюк В. Ще настане ваша пора : докум. роман / В. І. Горбатюк. – Хмельницький: Поліграфіст-2, 2012. – 367 с.)