Сказання про мисливця Коджоджаша: Киргизький героїчний епос - Нарозя, Володимир; Васьків, Микола (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2025)
Переклад киргизького героїчного епосу українською мовою виконав Володимир Нарозя. Науковий коментар до перекладу подав Микола Васьків.