ВИКОРИСТАННЯ ПРИЙОМУ ЛІТЕРАТУРНОЇ РЕКОНСТРУКЦІЇ У РОМАНІ «КЛЕРКЕНВЕЛЬСЬКІ ОПОВІДІ» П. АКРОЙДА - Buntovska, Inna (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2014)
Стаття присвячена теоретико-літературному обґрунтуванню термінa «літературна реконструкція» і його використанню як прийому та авторському творчому методу у романі «Клеркенвельські оповіді» П. Акройда.