Літературний феномен стрілецької генерації - Василенко, Вадим (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2023)
Рецензія на монографію: Роздольська, І. (2020). Літературний феномен Українських Січових Стрільців: функціонування та структура покоління. ЛНУ імені Івана Франка.