Ер-Тоштюк: Киргизький народний епос - Narozia, Volodymyr; Vaskiv, Mykola (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2021)
Переклад киргизького народного епосу українською мовою виконав Володимир Нарозя. Науковий коментар до перекладу подав Микола Васьків.