Інтелектуальний бенкет, або Там, де… Ульяненко - Meizerska, Tetiana (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2021)
Рецензія на монографію: Штейнбук, Ф. (2020). Під «Знаком Саваофа», або «Там, де…» Ульяненко. Ч. 1. Видавничий дім Дмитра Бураго.