ЛІТЕРАТУРНІ ІГРИ В ІНТЕРНЕТІ: ІРОНІЯ, ФАНТАСТИКА, МАСКАРАД (НА МАТЕРІАЛІ ПРОЗИ ТВОРЧОГО УГРУПОВАННЯ НЛО-1) - Bashkyrova, Olga M. (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2013)
Статтю присвячено самобутньому літературного феномену – прозі творчого угруповання НЛО-1, що належить до мережевої словесності. В роботі висвітлюються питання ігрового начала в Інтернет-літературі, постмодерністських рис художнього світу, модельованого молодими письменниками; уточнюється статус мережевої словесності в літературному процесі.