Функціональні та стилістичні особливості неологізмів у поетичному тексті Дмитра Павличка - Shostuk, Zorana V. (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2013)
У статті проаналізовані основні функціональні та стилістичні особливості авторських лексичних новотворів, зафіксованих у поезії Дмитра Павличка.