ГЕНДЕРНЕ (БЕЗСУМНІВНО!) - Vyshnytska, Yuliia (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2018)
Рецензія на монографію: Башкирова О. Гендерні художні моделі сучасної української романістики : монографія / О. Башкирова. — Київ : Київський ун-т ім. Б. Грінченка, 2018. — 352 с.