Осмислення буття літературного твору: від теорії до практики - Virchenko, Tetiana (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2018)
Рецензія на монографію: Астрахан Н. Література як утопія. Київ: Видавничий дім Дмитра Бураго, 2018. 244 с.