СИСТЕМА ЖАНРІВ ЯК «ЖИВА ЛІТЕРАТУРА» - Kutsa, Olha (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2018)
Рецензія на монографію: Чик Денис. Longo sed proximus intervallo: жанрові системи української та англійської прози кінця XVIII – середини ХІХ ст. Хмельницький : ФОП Цюпак А.А., 2017. 356 с.