ЖАНРОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ ДРАМАТУРГІЇ ОСТАННЬОЇ ЧВЕРТІ СТОЛІТТЯ: ТРЕНД ЗАМІСТЬ ДОМІНАНТ І ТЕНДЕНЦІЙ - Kozlov, Roman (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2017)
Рецензія на монографію: Васильєв Є. Сучасна драматургія: жанрові трансформації, модифікації, новації. – Луцьк : Твердиня, 2017. – 532 с.