ВИТОКИ НІМЕЦЬКИХ ФРАЗЕОЛОГІЧНИХ ОДИНИЦЬ, ЯКІ ВЕРБАЛІЗУЮТЬ КОНЦЕПТ FRAU - Vlasenko, Maryna (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2017)
Стаття присвячена результатам вивчення джерел походжень фразеологічних одиниць, які вербалізують концепт Frau в німецькій лінгвокультурі. Робота передбачає гендерний підхід у дослідженні концепту. Дослідження дозволяє виявити національно-культурну та гендерну специфіку образу світу представників німецької культури відносно жінки.