ДАВНЬОЄГИПЕТСЬКА ПОЕМА «БЕСІДА ЗНЕВІРЕНОГО ЗІ СВОЇМ БА»: художній переклад на українську - Lutsiuk, Mykola (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2017)
Переклад із давньоєгипетської та коментарі Миколи Луцюка. Перекладено за факсиміле, наведеним у праці Goedicke H. The Report about the Dispute of a Man with His Ba. Papyrus Berlin 3024. London, 1970. 248 p.