ЖАНРОВО-КОМПОЗИЦІЙНА СПЕЦИФІКА ЛІРИЧНОЇ ПРОЗИ: ДИСКУСІЇ ТРИВАЮТЬ - Brovko, Olena (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2016)
Рецензія на монографію: Табакова Г. Архітектоніка і композиція ліричної прози / Г. І. Табакова [наук. ред. О. Г. Астаф’єв]. – Бердянськ : ФО-П Ткачук О. В., 2016. – 192 с.