«AD FONTES», або ОНОВЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОГО ЛІТЕРАТУРНОГО КАНОНУ - Khamedova, Olga (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2015)
Рецензія на книгу: Ткачук М. Романтичний дискурс Левка Боровиковського : літ. портр. / Микола Ткачук. – Тернопіль : Збруч, 2015. – 266 с.